• Hidranti interiori
  • Hidranti exterior

Hidranti de interior

Cutia de hidrant complet echipata se utilizeaza pentru montarea si protejarea hidrantului interior si a furtunului cu teava de refulare, din cladirile de locuit, publice sau industriale.
Cutia de hidrant se monteaza pe suprafata peretelui sau ingropata si este dotata cu: robinet hidrant cu racord fix tip "C" (2"), rola furtun refulare tip "C" cu racorduri legate (20 ml), teava refulare tip "C" cu robinet (canea) si cheie racord ABC.

hidranti

Hidranti exteriori

Se utilizeaza pentru alimentarea cu apa la stingerea incendiilor sau pentru alte necesitati. Hidrantii subterani si de suprafata se executa in urmatoarele variante dimensionale: DN65, DN 80, DN 100 - cei subterani si DN 80, DN 100 cei supraterani, fiecare tip avand 3 variante de adancimi de ingropare: 1 m, 1,25 m si 1,50 m.
Sunt executati din fonta si sunt complet echipati cu cot si cutie de protectie (cei subterani) si cot (cei supraterani).

Hidranti subterani - Se monteaza subteran pe conducta magistrala, facilitand conectarea cu hidrantul portabil aflat in dotarea brigazilor de pompieri.

Hidranti portativi - Se folosesc la racordarea hidrantului subteran pentru alimentarea cu apa a utilajelor de stins incendii.

Hidranti de suprafata - Asigura alimentarea cu apa a utilajelor speciale pentru stingerea incendiilor sau pentru alte necesitati

  • placeholder 

Avem o activitate neintrerupta inca din 1993 in domeniul prevenirii si stingerii incediilor.

mai multe despre noi

 

 

Servicii

Servicii PSI

Cu noi afacerea si casa dumneavoastra este in siguranta!